Leedu koondis tegi teatavaks oma koosseisu kolmapäevaseks mänguks Rakveres

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti ja Leedu koondis 2016. aasta maikuus.
Eesti ja Leedu koondis 2016. aasta maikuus. Foto: Tairo Lutter

Meeskonna kogenuim mängija on 27-aastane poolkaitsja Arvydas Novikovas, kelle koduklubiks on Konstantin Vassiljevi endine tööandja Jagiellonia Białystok. Lisaks on välisklubides mängivatest jalgpalluritest nimekirjas veel seitse meest.

Väravavahtidest on üles antud Ernestas Šetkus, Džiugas Bartkus, Tomas Švedkauskas ja Ignas Plūkas.

Kaitsjate nimekirjas seisavad Egidijus Vaitkūnas, Valdemar Borovskij, Tomas Mikuckis, Edvinas Girdvainis, Algis Jankauskas, Rolandas Baravykas, Markas Beneta ning Justinas Januševskij.

Poolkaitsjatest ja ründajatest tulevad Rakverre Arvydas Novikovas, Fedor Černych, Vykintas Slivka, Ovidijus Verbickas, Simonas Paulius, Gratas Sirgėdas, Karolis Laukžemis, Povilas Leimonas, Justas Lasickas, Ernestas Veliulis ja Simonas Urbys.

Meeskonda juhivad peatreener Edgaras Jankauskas, abitreenerid Igoris Morinas ja Rokas Garastas ning väravavahtide treener Audrius Ramonas.

Eesti-Leedu kohtumine toimub kolmapäeval, 30. mail Rakvere linnastaadionil. Avavile kõlab kell 19. Läti-Eesti Balti turniiri kohtumine on kavas 2. juunil Riia Daugava staadionil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles