Tänavune Rakvere rohenädal oli avastusretkede nägu

Katrin Uuspõld
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silver Sepp oli rohenädalal oma purjekast lavaga Keskväljaku ökolaadal, kus esines koos kohalike lastega, kes olid meisterdanud kõlisevaid, sahisevaid, krõbisevaid pille.
Silver Sepp oli rohenädalal oma purjekast lavaga Keskväljaku ökolaadal, kus esines koos kohalike lastega, kes olid meisterdanud kõlisevaid, sahisevaid, krõbisevaid pille. Foto: Marianne Loorents

Rakveres teist korda peetud rohenädala menukamateks ja külalisrohkemateks ettevõtmisteks olid tänavu tõenäoliselt kesknädalane taimelaat Rohuaia lasteaias, laupäevane üheteistkümnel õuel avatud hoovimüük ÕU+LETT, lastele mõeldud filmiprogramm, varahommikune linnulaulu- ja öine nahkhiireretk.

Oma sihtrühm oli kõigil rohenädala sündmustel, mida jagus nädala igasse päeva, olgu selleks siis filmiprogramm, ekskursioonid jäätmejaama, veetöötlusjaama ja reoveepuhastisse või seminar kogukondadest.

Rakvere kultuurikeskuse projektijuht Katrin Põllu, kes äsja ametisse asununa rohenädala korraldamise enda ülesandeks sai, tõdes, et ettevõtmine veel otsib oma rütmi, kuid läks kahtlemata korda, sest ükski välja kuulutatud ettevõtmine sel nädalal osalejate puudusel ära ei jäänud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles