Superstaari saate neljas: võidab Sissi Nylia Benita

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saate-konkursi ”Eesti otsib superstaari” seitsmes finaal – (vasakult) Sissi Nylia Benita, Helis Järvepere-Luik, Merilin Mälk ja Uudo Sepp.
Saate-konkursi ”Eesti otsib superstaari” seitsmes finaal – (vasakult) Sissi Nylia Benita, Helis Järvepere-Luik, Merilin Mälk ja Uudo Sepp. Foto: Konstantin Sednev

Sel pühapäeval toimub live-telesõu “Eesti otsib superstaari” finaal. Esikoha eest võistlevad Sissi Nylia Benita ja Uudo Sepp. Kunda neiu, superstaari saates neljanda koha saavutanud Helis Järvepere-Luik arvas, et võidab just naissolist.

Helis tunnistas, et esikoha saajat ennustada on keeruline. "Sissi on selline laulja, kes on valmis artist. Plaadifirma Universalil oleks lihtne, kui tema võidaks. Koostöö oleks väga sujuv, ta on enesekindel. Ma imetlen teda," rääkis Helis.

Uudo Sepa tugevuseks pidas neiu aga seda, et ta meeldib inimestele.

Pühapäevasel finaalsõul Saku suurhallis saab kuulda ka Helist, kes esitab koos teistega ühislaulu. Helis Järvepere-Luik saavutas saates "Eesti otsib superstaari" neljanda koha. Varem on sellisele kohale platseerunud niisugused praegu populaarsed lauljad nagu Karl-Erik Taukar ja Getter Jaani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles