Hautud tibud ja meisterdatud lillepotid tõid tunnustuse

Katrin Uuspõld
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere gümnaasiumi 3.a ja 4.a klassi õpilased koos õpetajate Kristi Reinebergi ja Krista Asafovaga valmistasid lillepotid, kuhu istutati sada lille. Selle teo valis rahvas ”Keskkonnakäpa” võistlusel oma kategooria parimaks.
Rakvere gümnaasiumi 3.a ja 4.a klassi õpilased koos õpetajate Kristi Reinebergi ja Krista Asafovaga valmistasid lillepotid, kuhu istutati sada lille. Selle teo valis rahvas ”Keskkonnakäpa” võistlusel oma kategooria parimaks. Foto: Kristi Reineberg

Keskkonnaministeeriumi korraldatud konkursi Keskkonnakäpp rahvahääletuse tulemusena tuli kaks võitu Lääne-Virumaale. Lasteaedade kategoorias hääletas rahvas 19 projekti seast parimaks ettevõtmise Rakvere eralasteaia Kaur Sipsikute rühmas, kus hauti inkubaatoris kanamunadest tibud välja. Õpilaste 16 projekti seast meeldisid rahvale enim Rakvere gümnaasiumi 3.a ja 4.a klassi laste valmistatud lillepotid, kuhu istutati ka lilled.

Tibude haudumist eest vedanud lasteaiaõpetaja Heidi Jakobson ütles, et rühma lastele ja nende vanematele oli see väga põnev ja hariv ning sel reedel lähevad nad oma kasvandikke vaatama.

Sügisel plaanivad nad aga koos lastevanematega ehitada kanaaia ja majakese ning võttagi lasteaeda kanad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles