Onu Uno tuli kahekordseks Lääne-Viru bridžimeistriks

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uno Viigand.
Uno Viigand. Foto: Elmo Riig / Sakala

Lääne-Virumaa meistrivõistlustel bridžis osales sel aastal 72 mängijat ja kuigi meistrid selgitati kuues mänguviisis, suutis erinevalt eelnevatest aastatest vaid üks mees - Väike-Maarjast pärit ning Rakveres koolihariduse omandanud Eesti ristsõnakorüfee Uno Viigand (pildil) - võita kaks kuldmedalit.


Oktoobrist maini väldanud 13 tiimiga võistkondlikul turniiril sai Uno Viigand ehk onu Uno sellega hakkama Türi võistkonna koosseisus koos Rein Haavala, Rein Kaarjase, Endel-Johannes Küttise ja Aimur Raudsepaga ning lühikeste matšide turniiril Kelpi esindades. Selles võistkonnas mängisid lisaks Mihkel Juhkami, Ivo Kallaste, Hannes Linnamägi, Jaan Linnamägi ja Kalle Pentel.

Maakonna individuaalseks meistriks krooniti Tõnu Juhan­son Vahur Talve ja Ants Kalda ees, segapaaride turniiri võitsid Ines Piibeleht – Jüri Joonsaar. Paaride meistrivõistlustel maksimumtulemusele mängides pälvisid tiitli rahvusvahelised meistrid Ants Olev ja Jaak Strandberg ning keskmisele tulemusele mängides vanameistrite duo Ants Kalda - Mart Kuusk.

Alates juunikuu esimesest nädalast jätkab Rakvere Bridži Selts igal esmaspäeval Katariina Keldris peetavate paariturniiridega. Ainsaks mänguvabaks esmapäevaks on 11. juuli, mil algab 21. korda Võsul toimuv rahvusvaheline festival Viru Bridge.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles