Georg Gross ennast Rally Estonial tippsõitjatega ei võrdle

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Georg Gross ja Raigo Mõlder Viru rallil Neeruti katsel.
Georg Gross ja Raigo Mõlder Viru rallil Neeruti katsel. Foto: Arvet Mägi

Täna peeti Saku Suurhallis Shell Helix Rally Estonia esimene ametlik pressikonverents, kus tutvustati lähemalt suursündmuse plaane ja tippsõitjaid.

Kodumaa autospordi tippsündmusel stardivad Eesti parimad rallimehed Ott Tänak ja Martin Järveoja Toyota Yaris WRC-ga. Rally Estonial osalevad veel ekipaažid Hayden Paddon – Sebastian Marshall (Hyundai) ja Craig Breen – Scott Martin (Citroën). Nende tiimide osalemisega on Rally Estonial esindatud kolm tehasemeeskonda neljast, kes löövad kaasa autoralli MM-sarjas.

Pressikonverentsist osa võtnud rallisõitja Georg Gross (Ford Fiesta WRC) tunnistas, et läheb võistlustele kindlasti väga hea tundega. "Niipalju ütlen kohe, et kui ma ise ei sõidaks, oleksin raja ääres ja elaksin kaasa. Koju on kätte toodud kolm tipptiimi. See on ulme, mis rallikorraldajad on ära teinud," kõneles Gross ning kutsus üles kõiki, kellel 13.-15. juuliks veel plaane ei ole, tulema raja äärde kaasa elama. "Ise olen võistlustules ja nende meestega ennast võrrelda ei saa, aga üritus tuleb väga kihvt," märkis Gross ning tõdes, et sel aastal on kilomeetreid vähe kogunenud. "See teeb asja keeruliseks. Teeme Viru ralli ära ja siis vaatame, kuidas valmistume Rally Estoniaks."

Enne Rally Estoniat toimub 15. ja 16. juunil neljaaastase vaheaja järel Lääne-Virumaal taas Viru ralli. (VT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles