Matsimoka teeb parimat vorsti

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Matsimoka lihatööstusest tuleb nädalas 400–500 kilogrammi auhinnatud vorsti.
Matsimoka lihatööstusest tuleb nädalas 400–500 kilogrammi auhinnatud vorsti. Foto: Kasper Mäe, Jan Inno

Eesti Grilliliit jagas möödunud reedel Pärnus peetud galal aastaauhindu. Suurte tegijate toodetega rinda pistnud Matsimoka sibula ja äädikaga šašlõkivorst saavutas parima grillvorsti tiitli.

Selle šašlõkivorstiga, mis nüüd parimaks hinnati, tuli Matsimoka turule tegelikult juba kolm aastat tagasi ja see oli üks esimesi tooteid, mida lihatööstus pakkuma hakkas.

“Väga lihtne. Sibul, pipar, äädikas ja sool,” loetles lihameister Sten Inno vorstis kasutatavaid maitseaineid. “Olen teinud maitse poolest ka keerulisemaid vorste, aga tundub, et lihtsuses peitub võlu.”

Tagasi üles