Rakvere politseikoerad on vilunud hammustajad

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere politseijaoskonna meeskond koosseisus Tõnu Kohver ja Uljas (vasakult), Tarmo Nukka ja Nitro ning Andrus Liiv ja Šaakal.
Rakvere politseijaoskonna meeskond koosseisus Tõnu Kohver ja Uljas (vasakult), Tarmo Nukka ja Nitro ning Andrus Liiv ja Šaakal. Foto: Raul Bamberg

Neljapäeval jõudsid Pärnumaal Jõulumäe tervisekeskuse mändide all lõpule kolm päeva väldanud politsei patrullkoerte kutsemeisterlikkuse võistlused, kus mullune võitja Rakvere politseijaoskond pidi leppima tihedas konkurentsis neljanda kohaga.

Mitmesuguste harjutuste lõikes paistsid Rakvere politseikoerad silma eeskujulike hammustajatena.

“Võibolla oligi hea, et meid toodi nüüd maa peale tagasi,” lausus Rakvere politseijaoskonna meeskonna kapten vanemkoerajuht Raul Bamberg üldist punktitabelit silmates. Ta tõdes, et viimased aastad on kujunenud Ida prefektuurile tegelikult vägagi edukaks: narkokoerte kutsemeisterlikkuse võistlustelt toodi kahel korral järjest esikohakarikas, lisaks nopiti mullu patrullkoerte võistluse võit. “Tagantjärele seekordsete harjutuste punkte vaadates on väikene pettumus, aga nii ta läks. Pärast teist päeva me veel juhtisime, aga viimasel päeval astus üks koertest kuskile auku ja hakkas lonkama, mis pärssis edasisi sooritusi. Koerad olid samas kõik vaprad ja võistlesid lõpuni,” kõneles Bamberg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles