Piltuudis: Mikk-Mihkel Arro pakub koondisele Pärnus tuge

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti meeste mitmevõistluse koondis alustas Pärnus kaks päeva vältavat maavõistlust Soome ja Rootsiga.
Eesti meeste mitmevõistluse koondis alustas Pärnus kaks päeva vältavat maavõistlust Soome ja Rootsiga. Foto: Margus Martin

Pärnu rannastaadionil peetakse täna ja homme Eesti-Soome-Rootsi maavõistlust kergejõustiku mitmevõistluses. Eesti meeste koondise rivistusse kuulub teiste seas suurte kogemustega Rakvere ViKe sportlane Mikk-Mihkel Arro.  

34-aastase Tudust pärit Arro kõrval võistlevad Eesti koondises kümnevõistlejad Karel Tilga, Taavi Tšernjavski, Hans-Christian Hausenberg ja Ramo Kask.

Esimesel alal, 100 meetri jooksus näitas Karksi-Nuias kehalise kasvatuse õpetaja ametit pidav vikelane aega 11,40 sekundit, mis on võrdne tema eelmise hooaja parima resultaadiga sel distantsil. Mehe isiklik rekord on 10,90 sekundit ning parima mitmevõistluse (7808 punkti) sees on Mikk-Mihkel Arro jooksnud 11,01 sekundiga.

Naiste seitsmevõistluses esindavad Eestit esinumber Kristella Jurkatamm, Margit Kalk, Katre Sofia Palm ning Pärl Eelma.

Naabrite edestamise kõrval on eestlastel eesmärk püüda Berliini Euroopa meistrivõistluste piletit. Nii Tšernjavskil kui ka Tilgal on norm täidetud, ent kuna normitäitjaid on rohkem kui kohti, pääseb Berliini kolm suurema punktisumma kogunud kümnevõistlejat.

Eesti kümnevõistluse väga head seisu ja konkurentsi peegeldab asjaolu, et Tilga on selles pingereas 8101 punktiga kolmas ja Tšernjavski 7873 punktiga viies.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles