Lääne-Virumaal algasid õudusfilmi võtted

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Eero Liiv.
Urmas Eero Liiv. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

17. juunil hakkasid Lääne-Virumaal Urmas Eero Liivi õudusfilmi "Kiirtee põrgusse" võtted. Film valmib täielikult erakapitali rahaga ja peaks esilinastuma 2019. aastal.

Juhusliku tööotsa tõttu saabuvad kiirtee lähedal asuvasse metsatallu vennad Tom ja Markus, keda mängivad Kristjan Kasearu ja Franz Malmsten. Vana kuuri lammutamine võtab aga veidra pöörde, kui tallu ilmub kummaliselt käituv Dora, keda kehastab Kersti Heinloo. Naine teatab, et on metsa kaotanud oma väikese lapse ning vajab kiiresti abi. Ootamatult käivitub aga jube võitlus elu ja surma peale ning ilmsiks hakkab tulema ammune koletu kuritöö, mille osalised ei ole rahu saanud ka pärast surma.

Filmi stsenarist ja režissöör on Urmas Eero Liiv, operaator Kristjan-Jaak Nuudi. Veel mängivad filmis Brigitte Susanne Hunt, Maia Vahtramäe, Merilin Mälk, Mart Sander ja teised.

"Eestis tehakse kahetsusväärselt vähe õudusfilme. See, et nii mõnigi linateos Eesti kinoloos on tegelikult kujunenud täielikuks õuduseks, on pigem juhuslik asjade käik kui teadlikult planeeritud tulemus. Meie aga läheneme sellele žanrile otse, liigse peenutsemiseta ja häbitu muigega suunurgas," ütles Urmas Eero Liiv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles