Suvejutud: jaanigrilli tehes lähtu ikka oma maitseeelistustest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Grillimeistri kinnitusel saab õige jaanišašlõkk alguse ikka sellest, mida keegi toidulaual näha eelistab.

Küll aga on Vorstikunnil jagada nii mõnigi soovitus selleks, et grillil küpsev liha ikka maitsev saaks: marinaadile söögiäädikat lisada ei maksa ja soolagi riputamisel on oma aeg.

Lõpetuseks üks imemaitsev ja -lihtne salatiretsept.

Vaata lähemalt videost.

Virumaa Teataja suvejutud on videosari, mis toob igal nädalal Virumaa Teataja digilehe vahendusel lugejate-vaatajateni vestlusi huvitavate persoonidega päevakajalistel teemadel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles