Politsei otsib Aa hooldekodust lahkunud 63-aastast Raivot

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raivo.
Raivo. Foto: Politsei

Viimati nähti Raivot Kohtla-Järvel Järve linnaosas, kus ta ka praegu ringi võib liikuda. Samuti võib mees viibida Jõhvis. Mobiiltelefoni Raivol ei ole ja seetõttu ei ole võimalik tema asukohta ka positsioneerida.

Politsei on kontrollinud kohti, kus mees võib liikuda, kuid seni ei ole teda õnnestunud leida. Politsei suhtleb aktiivselt hooldekodu töötajate ja mehe tuttavatega, et tema võimaliku asukoha kohta infot saada.

Raivo on ligikaudu 180 sentimeetrit pikk, kõhna kehaehitusega ning hallide lühikeste juustega. Liikumisel kasutab ta keppi. Hooldekodust lahkudes oli mehel seljas sinise-punasekirju jope ning jalas sinised spordipüksid ja tossud. Samas on võimalik, et mees on riideid vahetanud.

Politsei palub kõigil, kes on meest näinud või kel on informatsiooni, mis võiks kaasa aidata tema leidmisele, sellest teada anda numbril 112 või 337 2384 või e-aadressil taavi.unuks@politsei.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles