"Terevisiooni" hooaja viimane saade läheb eetrisse Lahemaalt

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaamera. 
Kaamera. Foto: Sander Ilvest / Postimees

"Terevisioonil" on hea traditsioon lõpetada hooaeg stuudiost väljas ja nii minnakse ka sel aastal telemajast välja, seekord Lahemaa rahvusparki Oandu lähistele.

Koos televaatajaga imetletakse kohalikku kaunist loodust, mis annab ainest mitmeks vestluseks. Muu hulgas tutvutakse kuulsa Oandu kandi karu tegemistega ja vaadatakse, mis elu elab suve hakul koprapere. Lisaks tuleb saates palju juttu ka sellest, kuidas tähistatakse suvel Eesti vabariigi sajandat aastapäeva.

"Me kutsume inimesi üles osalema EV100 juubelimatkadel," ütles "Terevisiooni" saatejuht Reimo Sildvee. Tema sõnul on hooaja viimase saate eesmärk kutsuda televaatajaid võimalusel rohkem kodumaa looduses ringi liikuma ja märkama seda, mis me ümber suvel keskkonnas toimub.

Otseeetris pannakse proovile looduslikud ja keemilised sääsetõrjevahendid, juttude vahel kõlab rahvalik muusika noortelt pillimängijatelt.

Kuna tegemist on hooaja viimase "Terevisiooniga", on kohal kõik neli saatejuhti: Piret Järvis-Milder, Katrin Viirpalu, Martin Veisman ja Reimo Sildvee.

Hooaja viimane saade  jõuab eetrisse 22. juunil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles