Vaata, kus tänasel jaaniõhtul trallitada

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Virumaal on kohti palju, kus täna võtta osa jaanipidustustest. Foto on illustratiivne.
Lääne-Virumaal on kohti palju, kus täna võtta osa jaanipidustustest. Foto on illustratiivne. Foto: Kristjan Teedema

Jaanilaupäeval toimub üle maakonna vahvaid jaaniõhtuid, kus saab tantsida hommikuni, osaleda traditsioonilistel mängudel, vaadata kohalikke taidlejaid ja otsida sõnajalaõit.

Kadila jaaniõhtu algab 23. juunil kell 20, kohal ansambel Felixband.

Pajusti jaanituli hakkab peale 23. juunil kell 20 klubi lõkkeplatsil, võimalik on sõita poniga ja tantsuks mängib Juhhei.

Tudu jaaniõhtu algab 23. juunil kell 20, esinevad kohalikud taidlejad ja Ly Kätman.

Käsmu jaanituli süüdatakse 23. juunil kell 20 sadamas meremuuseumi juures. Tantsuks ansambel Tomus. Tuleb nii köievedu kui ka saapaviskevõistlus, avatud on kohvik.

Kadrina jaanituli algab 23. juunil kell 19.30 laululava juures. Tantsuks mängib ansambel L’Dorado, jätkub tegevust lastele, on disko. Õhtut juhib Margus Grosnõi.

Tapa muusikakooli pargis tuleb 23. juunil algusega kell 19 Suure Suve Sõnajala simman. Üllatuskülalised, plaadimuusika ja ansambel Fantaasia.

Mahu sadama jaanipeol esinevad 23. juunil algusega kell 20 naistantsurühm Maarjapiigad, ansamblid Pihlapojad ja Plaan B.

Väike-Maarja jaaniõhtu on Ebaveres 23. juunil algusega kell 18, peetakse jaanilaata, on loterii ja jõukatsumised. Tantsuks rahvabänd 2017 – Sinu Naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles