Aqvasse tuleb värskenduskuuri järel kadakasaun

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aqva saunakeskus saab kadaka leilisauna võrra rikkamaks.
Aqva saunakeskus saab kadaka leilisauna võrra rikkamaks. Foto: Meelis Meilbaum

Jaanipühade järel, 25. juunil algavad Rakveres Aqva vee- ja saunakeskuses korralised hooldustööd.

Aqva tegevjuht Roman Kusma lausus, et hooldustööde käigus vahetatakse nii vee- kui ka saunakeskuses välja ventilatsioonisüsteemid. Uuenduskuuri läbivas saunakeskuses muudab pisut asukohta, saab värske sisu ja väljanägemise caldarium ehk sooja pingiga lõõgastusruum. Lisaks uuendatakse ühte aurusauna ja ehitatakse juurde täiesti uus madalatemperatuuriline kadaka leilisaun. Kusma sõnul pakub Aqva hooldustööde järgselt saunatajatele võimalust lõõgastuda kokku kaheksas erinevas saunas.

Klientide paremaks teenindamiseks muudetakse avaramaks samuti veekeskuse baar, kus ühtlasi suurendatakse kaubavalikut. Veekeskuse basseine tegevjuhi ütlusel tänavu eraldi kõpitseda pole vaja. Küll aga tühjendatakse need suurpesuks, misjärel täidetakse taas veega. Sauna- ja veemõnude nautijaid oodatakse Aqvasse taas alates 3. juulist. (VT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles