Andke mõistust! Päästjatele andis tööd ka jaanilõke, kus kärssas külmkapp

Eva Samolberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästjad pidid inimestele selgitama, et külmkapp lõkkematerjaliks ei sobi. Pilt on illustreeriv.
Päästjad pidid inimestele selgitama, et külmkapp lõkkematerjaliks ei sobi. Pilt on illustreeriv. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Kuigi üldjoontes olid jaanipühad päästjatele rahulikud, tuli ette olukordi, kus jaanilõkked käest läksid või püüdsid inimesed lõkkes põletada selleks täiesti sobimatuid asju.

Jaanilaupäeval kell 22.18 said päästjad väljakutse Väike-Maarja valda Salla külla, kus Salla jaanituli läks liiga suureks ning korraldajad palusid päästjaid appi.

Kell 23.12 teatati, et Kadrina vallas Kadapiku külas põletasid inimesed lõkkes prahti ning põleng läks käest ära. Päästjad avastasid, et lõkkes olid vana külmkapp, autoistmed ja muu praht. Päästjad kustutasid lõkke ning tegid selgitustööd.

Pühapäeval, 24. juunil kell 2.09 said päästjad väljakutse Tapa valda Rägavere külla, kus põles mahajäetud puukuur. Põleng kustutati kella 3.26-ks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles