Põlula koolis kangutavad rahulolematud direktorit (1)

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lastevanemad ja koolitöötajad on edastanud Vinni valda pöördumise Põlula kooli direktori Margus Maasiku asjus.
Lastevanemad ja koolitöötajad on edastanud Vinni valda pöördumise Põlula kooli direktori Margus Maasiku asjus. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kuigi koolides on vaheaeg, on väikeses Põlula koolis kired lõkkele löönud. Lapsevanemad ja koolitöötajad on edastanud valda pöördumise, milles kurdetakse, et koolidirektor Margus Maasik ei suhtu meeskonnaliikmetesse lugupidavalt.

Kui Vinni vallavanem Rauno Võrno käis sel kevadel Põlula kooli lõpuaktusel, märkas ta, et koolidirektor Margus Maasik tervitab inimesi tänulikult. Seetõttu tuli talle üllatusena vallavalitsusse jõudnud pöördumine, milles kirjas, et koolidirektor suhtub halvustavalt ja tänamatult oma töötajaisse. “Üldsõnaliselt öeldes ongi pöördumise sisu inimestevahelised suhted ja läbisaamine,” nimetas Rauno Võrno.

Põlula kooli direktor Margus Maasik ütles, et ta ei tea pöördumise sisu, kuid arvas, et teemaks on mingisugused ebakohased väärtushinnangud. Direktor nimetas end täiesti tavapäraseks juhiks, kes püüab kooli arendada.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles