Saksamaa vedas MM-i ennustusvõistlusel naisi alt

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täpselt samamoodi, nagu valmistas MM-il paljudele pettumuse Saksamaa koondis, juhtus ka Argentiina poolehoidjatega.
Täpselt samamoodi, nagu valmistas MM-il paljudele pettumuse Saksamaa koondis, juhtus ka Argentiina poolehoidjatega. Foto: Dmitri Lovetsky

Virumaa Teataja korraldatud jalgpalli maailmameistrivõistluste ennustusvõistlus tõi lehetoimetusse seekord 48 ennustustalongi.

Konkurentsis on nii meie talvise olümpiamängude ennustusvõistluse võitja Vello Hein Rakverest kui ka paljud teised spordi- ja jalgpalliasjatundjad.

Ennustajad haarasid pihku pastaka või klõbistasid arvutiklaviatuuri Väike-Maarjas, Muugas, Tudus, Mallas, Kadrinas, Tapal, Rakveres, Tallinnas, Roobaka külas Saaremaal ja kaugel Austraaliaski. Tõenäoliselt noorima ennustaja au kuulub 9-aastasele Hugo Udevaldile Rakverest.

Naisi on ennustajate hulgas kümme. Neist pooled pakkusid maailmameistriks Saksamaad, kellele lõppesid tiitlivõistlused suurüllatusena teatavasti juba alagrupikohtumiste järel.

Hetkeseisuga on selgunud parim Aafrika esindaja sel MM-il (ükski Musta Mandri riik alagrupist edasi ei pääsenud, kuid Senegal kogus teistest edukamana neli punkti) ning "nullipoiste" arv (kahel riigil ei õnnestunud teenida ühtegi punkti).

Ennustajaterivi eesotsas on nendele mõlemale küsimusele õigesti vastanud ja selle eest maksmimaalsed neli punkti kogunud Jan-Markus Leek, Erkki Leek, Egert Lepiksaar, Taimi Lepiksaar ning Andres Pulver. Tegelikult sai punktideta jäänud riikide arvule täpselt pihta ka Rakvere JK Tarvas mängija Joonas Ljaš, kuid paraku suurde mängu meie pallivõlur MM-i ennustuses enam ei sekku: tema komistuskiviks sai MM-il parimaks Aafrika riigiks pakutud Egiptus, samuti maailmameistriks ennustatud, kuid täna konkurentsist pudenenud Argentiina koos Lionel Messiga.

Joonas Ljašile võib siiski lohutuseks öelda, et tema klubikaaslane, JK Tarvas pressišeff Andres Rattassep on koos Prantsusmaa ja Antoine Griezmanniga endiselt kenasti pildil. Rahul võivad olla esialgu samuti kõik Inglismaa ja selle väravaküti Harry Kane`i poolehoidjad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles