Rannavõrkpallurid ummistavad Kastani välisväljakuid

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grillersi naiste rannavolle karikasarja esimese etapi kolm paremat paari. Keskel võidukad Marianne Ojasalu (vasakult kolmas) ja Peppi Sophia Vehmanen (vasakult neljas).
Grillersi naiste rannavolle karikasarja esimese etapi kolm paremat paari. Keskel võidukad Marianne Ojasalu (vasakult kolmas) ja Peppi Sophia Vehmanen (vasakult neljas). Foto: Grillersi naiste rannavolle karikasari

Lääne-Viru rannavõrkpallurid naudivad tänavu tegusat suve: lisaks teist aastat meespaaridele korraldatavale Rakvere rannavolle karikasarjale võttis maakonnakeskuses Kastani puiestee platsidel tuurid üles naistele mõeldud maakondlik võistlussari.

Meestel on seljataga kolm etappi, kus võidurõõmu on iga kord maitsnud erinevad paarid. Läinud reedel mängitud kolmandal osavõistlusel, kuhu olid registreerunud rekordilised 19 paari, saavutasid esikoha Tony Tammiksaar ja Alar Madilainen. Neile järgnesid teisena Taavi Relvik ja Ragnar Heek ning kolmandana Mihkel Hiielaid ja Janno Mäemets.

Enne seda riisusid teisel etapil koore onupojad Karmo Aros ja Viljo Aros, teiseks tulid Kristo Fedoritš ja Kevin Helimets ning kolmandaks Alar Madilainen ja Kaspar Pomerants. Avaetapi esikoha noppisid Raigo Pärs ja Kaspar Pomerants, teisena järgnesid neile Alar Madilainen ja Kaarel Pomerants ning kolmandana Tony Tammiksaar ja Romet Viiber.

Neljaetapiline Grillersi naiste rannavolle karikasarja esimene vaatus tõi paar nädalat tagasi kohale kümme paari, kelle hulgast pälvisid võidu Peppi Sophia Vehmanen ja Marianne Ojasalu. Teise koha said Karolina Lõhmus ja Maria Jõgi ning kolmanda Ülle Teska ja Aiki Lipp.

Võistlussari jätkub teise etapiga Rakvere staadioni volleplatsidel eeloleval kolmapäeval, 4. juulil. Registreerimine on avatud kuni sama päeva keskpäevani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles