Rakveres etendub muinasjutt-muusikal „Merineitsi“

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muusikali peaosades mängivad Johanna-Elise Kabel ja saatest „Eesti otsib superstaari“ tuttav Jaagup Tuisk.
Muusikali peaosades mängivad Johanna-Elise Kabel ja saatest „Eesti otsib superstaari“ tuttav Jaagup Tuisk. Foto: Erakogu

Rakvere linnuses etendub 21. juulil Kaari Sillamaa Muusikateatri muinasjutt-muusikal „Merineitsi“.

See on lugu Hans Christian Anderseni maailmakuulsa muinasjutu ainetel, kus mitmes maa- ja merekuningriigis on valitsejaperedes sarnane mure – nimelt ei taha järeltulijad abielluda neile valitud kaasadega. Kaks neist kannavad Anderseni muinasjutu liini: merineitsi Pärlike ja maine prints Patrick. Kuigi viimane on kihlatud naaberkuningriigi printsessi Claudiaga, armub ta näkineidu. Kõigi kuningriikide hirm – merenõid Must Mõrd – tahab enesele samuti Patrickut ja nii see võitlus algab, sest sõjas ja armastuses on kõik lubatud.

Muusikali peaosades mängivad Johanna-Elise Kabel ja saatest „Eesti otsib superstaari“ tuttav Jaagup Tuisk, lisaks muusikateatri 42 noort näitlejat. Lavastab Janika Sillamaa, libreto ja muusika on kirjutanud Kaari Sillamaa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles