Vao ja Vägeva pagulaskeskuses viibib 65 inimest

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pagulased Vao pagulaskeskuses.
Pagulased Vao pagulaskeskuses. Foto: Meelis Meilbaum

Vao ja Vägeva pagulaskeskuses elab kokku 65 inimest, ligi pooled neist on EL-i rändekava alusel Eestisse jõudnud kvoodipagulased.

Vao varjupaigakeskuses elab 1. juuli seisuga 39 inimest. Neist 16 on rahvusvahelise kaitse taotlejad ning 23 on juba saanud rahvusvahelise kaitse. Viimastest 21 on Euroopa Liidu rändekava alusel Eestisse jõudnud kvoodipagulased, ütles AS-i Hoolekandeteenused pressiesindaja. Vao keskuses elab 17 last ja üheksa naist. Peresid elab keskuses kuus, sealhulgas neli Süüriast pärit kvoodipagulaste perekonda.

Vao keskuses elab kaheksast riigist pärit inimesi. Kõige rohkem elab keskuses Süüriast, Gruusiast ja Indiast pärit inimesi.

Vägeva keskuses elab 1. juuli seisuga 26 inimest. Neist kümme on rahvusvahelise kaitse taotlejad ning 16 on juba saanud rahvusvahelise kaitse. Viimaste seas kaheksa Euroopa Liidu rändekava alusel Eestisse jõudnud kvoodipagulast. Vägeva keskuses elab kuuest riigist pärit inimesi. Kõige rohkem on Süüriast, Iraagist ja Ukrainast pärit inimesi.

Vägeva keskuses viibib 15 last ja seitse naist. Peresid elab Vägeva keskuses viis, neist üks on Süüriast pärit kvoodipagulaste pere.

31. mai seisuga elas Vao ja Vägeva pagulaskeskuses kokku 70 inimest. (BNS)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles