Suvejutud: Inglismaa edulugu MM-il rõõmustab jalgpallifänni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Virumaa Teataja suvejuttude järjekordne videolugu keskendub jalgpallile ja Venemaal jätkuvatele maailmameistrivõistlustele.

Viimases kaheksandikfinaalmängus Kolumbia koondise konkurentsist välja lülitanud Inglismaa koondis seljatas neid tiitlivõistlustel pikalt seiranud ebaedu ja liikus närvesööva penaltiseeria järel kaheksa tugevama meeskonna hulka veerandfinaali.

Inglismaa edu oli mõistagi meeltmööda nii ranna-, saali- kui ka murujalgpallikohtunikuna tegutsevale ja vabal ajal tulihingeliselt Inglismaa vutikoondisele ning selle liidrile Harry Kane`ile pöialt hoidvale Tanel Piirimäele. Vaata ja kuula lähemalt, mida äsja gümnaasiumi lõputunnistuse kätte saanud jalgpallisõber MM-il toimuvast arvas.

Virumaa Teataja suvejutud on videosari, mis toob igal nädalal Virumaa Teataja digilehe vahendusel lugejate-vaatajateni vestlusi huvitavate persoonidega päevakajalistel teemadel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles