Repliik: Vested rahvaliidust

Toomas Herm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Herm
Toomas Herm Foto: Virumaa Teataja

Juba mõnda aega jälgin tähelepanelikult rahvaliiduga seonduvat. Need lood on kui vanad head vested. Ei suuda kuidagi taibata, miks erinevate meediakanalite toimetajad rahvaliiduga seotud lood kangekaelselt uudisteks nimetavad. See ju puhas meelelahutus.


Meenutagem kas või erakonna endise juhi Juhan Aare rahalugu. Sellest omakorda koorus välja tants pressiesindajate ümber. Asjale lisas vürtsi ühe pressiesindaja väidetav ümbrikupalk. Kui õigesti mäletan, siis otse maksta ei saanud, sest siis oleks enamik summast alimentideks läinud.

Nüüd on rahvaliit jälle valiku ees – kas panna minema või minna panema. Viimase variandi puhul oleks jälle seda va raha tarvis. Aga mida pole, seda pole.

No kulla rahvaliitlased – ega siis rahas õnn peitu. Ärge selle tühja asja pärast nüüd küll laiali minge. Tahaks teie tegemisi edaspidigi jälgida.

Ja mine tea, ehk võtab mõni filmimees, näiteks Juhan Aare, nõuks teist komöödia vändata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles