Mägede Hääl paneb Kohtla-Nõmme muusikast kaikuma

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Festival Mägede Hääl toob sarnaselt mullusega erineva muusika austajad Kohtla-Nõmmele.
Festival Mägede Hääl toob sarnaselt mullusega erineva muusika austajad Kohtla-Nõmmele. Foto: Aleksander Kelpman

Täna algab Kohta-Nõmmel kultuurifestival Mägede Hääl, kus kahel päeval esineb üle 40 muusiku ning DJ Eestist ja mujalt maailmast, samuti toimuvad ekskursioonid Ida-Virumaal ning kinoprogramm.

Teist aastat toimuva festivali peakorraldaja Ivar Murdi sõnul tõotab üritus kõlada palju rajumana kui mullu. "Ise ootan eriti Winny Puhhi ja kohalike Põhjasõja rekonstrueerijate sõud, kus tuhamäed ja 18. sajandi lahing saavad kokku vihase pungiga," kõneles ta.

Programmijuht Raul Saaremets lisas, et festivali teeb lahedaks see, et Ida-Virumaale satuvad inimesed, kes sinna muidu ei satuks. "See loob uue energia, uued mõtted, parema Eesti," sõnas Saaremets.  

Kohtla-Nõmmel Eesti kaevandusmuuseumi aladel toimuva kultuurifestivali Mägede Hääl üheks tähtsaimaks külalisesinejaks on Venemaalt saabuv räppmuusika artist Antoha MC.

Eesti artistidest astuvad ainulaadsete etendustega lavale ansambel Winny Puhh, rokkansamblid Zahir ja Zriamuli, Orelipoiss, Leslie Da Bass ja paljud teised. Lisainfo festivali kohta leiab selle kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles