Tänavakorvpall toimub sel laupäeval Rakvere Põhjakeskuses

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavakorvpalli 3.etapp 2009. aastal Rakveres.
Tänavakorvpalli 3.etapp 2009. aastal Rakveres. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Sel laupäeval, 4. juunil jõuab suvise Sprite tänavakorvpalli Eesti meistrivõistluste sari kolmanda etapiga Lääne-Virumaale, kus võisteldakse Rakvere Põhjakeskuse parklas.

Üritust peetakse koostöös Rakvere valla 20. juubeliga, mis toob võistluste toimumispaika lisaks korvpalluritele kohale ka valla sünnipäevalised ja esinejad, toimub viktoriin ning esitletakse valla juubelilogo.

Võistlused avab Rakvere vallavanem Aivar Aruja, Rakvere linna poolt on kohal abilinnapea Ain Suurkaev ning Rakvere Spordikeskusest direktor Erich Petrovits. Viimase hinnangul on vabariikliku tänavakorvpallisarja etapp kohalikus spordielus märkimisväärne sündmus. "Tarvas on tõestanud, et Rakvere on Virumaa korvpallipealinn," tõdes Petrovits. "Suvine tänavakorvpall pakub igas vanuses mängijatele mõnusat vahepala saalihooajale ja võimaldab ühtlasi noortel heidelda samadel väljakutel meistriliiga meestega," lisas ta.

Rakvere etapi traditsiooniline toimumispaik Põhjakeskuse parklas mahutab kokku üle 100 võistkonna korvpallureid. Kolmapäevase seisuga on jõuproovile kirja pannud juba ligi 80 võistkonda.

Võistluste algus on laupäeval kell 11, pealtpanekuvõistlus ning eliit sarja mängud algavad kell 13.

Peale Rakveret suundub sari kuuajasele puhkusele, et anda aega koolilõpetamistele ja Jaanipäevale.

Sprite tänavakorvpalli Eesti meistrivõistluste neljas etapp toimub 2. juulil Pärnus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles