Kisub jälle suviseks? Uueks nädalaks prognoositakse tublisti sooja

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui ilm soe, saab jälle randagi minna.
Kui ilm soe, saab jälle randagi minna. Foto: Sille Annuk

Eeloleval nädalal kerkivad maksimumtemperatuurid päev-päevalt kõrgemaks ja neljapäeval on paiguti taas oodata kuni 26 kraadi sooja.

Ilmateenistuse teatel on teisipäeva öösel oodata vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilma. Puhub valdavalt kirde- ja idatuul 1–7 m/s. Sooja on 10–16 kraadi. Teisipäeva päeval on samuti vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja võib olla äikest. Puhub valdavalt kirde- ja idatuul 1–7 m/s. Sooja on 19˜–24 kraadi.

Kolmapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub valdavalt kirde- ja idatuul 1–7 m/s. Sooja on 11–16 kraadi. Kolmapäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma ja võib esineda äikest. Puhub valdavalt kirde- ja idatuul 1–7 m/s. Sooja on 19–25 kraadi.

Neljapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab hoovihma. Puhub kirde- ja idatuul 2–8 m/s. Sooja on 12–17 kraadi. Neljapäeva päeval on vähese või vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja võimalik on äike. Puhub kirde- ja idatuul 2–8 m/s. Sooja on 20–26 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles