Laste heaks müüakse ööjooksu oksjonil uks

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
JELD-WEN Eesti finantsdirektor Olari Karlsoni sõnul on ettevõttel Rakvere suurima tööandjana vajalik anda oma panus nõrgemate abistamisel.
JELD-WEN Eesti finantsdirektor Olari Karlsoni sõnul on ettevõttel Rakvere suurima tööandjana vajalik anda oma panus nõrgemate abistamisel. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Tänavu Rakveres kontorirottide heategevusjooksu Rat Race ei korraldata, jooksurahvas saab aga head teha enne ööjooksu, sest JELD-WEN Eesti annetas ühe ukse, mis 10. juunil kell 19.30 Rakvere keskväljakul heategevuslikul oksjonil maha müüakse.

Ukse müügist saadav tulu läheb Rakvere vähekindlustatud laste heaks.


“Meie jaoks on Rakvere suurima tööandjana oluline anda oma panus linnas toimuvasse, samuti nõrgemate abistamine,” lausus JELD-WEN Eesti finantsdirektor Olari Karlson.


Panuse linnas toimuvasse annab JELD-WEN ka sellega, et toetab punk laulupeo peaesineja Pelle Miljoona Rakverre toomist. Linnapäevadel on JELD-WEN väljas oma meisterdamistelgiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles