“Lauluga maale” alustab Kukruselt

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerli Padar.
Gerli Padar. Foto: Priit Simson / Postimees

Sel laupäeval, 18. juunil algab ETV suvine muusikasaade "Lauluga maale". Rännak algab Ida-Virumaal, Kukruse mõisa õuel, kus peetakse Kohtla valla külade päeva.


Saatejuhid Gerli Padar ja Jüri Aarma kohtuvad Eestimaa kümne eri paiga inimestega, et koos laulda, rääkida elust ja suvistest tegemistest ning ühiselt pidu pidada. Kukrusel on saatesarja külalisesineja Marju Länik.

Veel teevad selle suve “Lauluga maale” sarjas kaasa Anne Veski, Nele-Liis Vaiksoo, Uku Suviste, Ithaka Maria Rahula, Koit Toome, Airi Allvee, Jaan Elgula, Jassi Zahharov ning Mikko, Jakko ja Mait Maltis. Lauljaid saadab Antti Kammiste ansambel.

Nii Gerli Padar kui ka Jüri Aarma juhivad saadet juba teist suve. “Eelmisest suvest jäi väga positiivne emotsioon, sest inimesed, kellega saate salvestustel kohtusime, olid nii vahvad ja siirad. Ootan juba ärevusega ka selle suve salvestusi, et saaks käia ja laulda kohtades, kuhu varem pole sattunud,” rääkis Gerli Padar.

“Kui juba karaoket teha, siis miks mitte teha seda “Lauluga maale” moodi. Kord juba laulsid ja nädala pärast saad uuesti telekast iseendale kaasa laulda. Eesti ei ole õnneks ainult Tallinn ja selles on mõnus veenduda, kolades ringi suvises Eestis,” lisas Jüri Aarma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles