Curly Strings jõuab juubelituuriga kahel korral Lääne-Virumaale

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Curly Strings.
Curly Strings. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Sel pühapäeval algab ansambli Curly Strings suurejooneline juubelituur, millega tähistatakse Eesti vabariigi 100. sünnipäeva ning bändiliikmete 30. sünnipäeva.

Kingituseks EV 100 puhul annab Curly Strings kokku 30 kontserti Eestimaa kaunites külades, jõudes kahel korral ka Lääne-Virumaale: 11. augustil esinetakse Käsmus Viru Folgil ja 24. augustil Rutjal kontsertide sarjas "Rutja rannaküla muusika".

Äsja Saksamaa suurimal folkfestivalil Rudolstadt mitu menukat kontserti andnud ansambel pöörab nüüd fookuse kodumaa väikestele paikadele. "Ootame väga kohtumist iga küla ja selle inimestega. Meie bändi olemus on suuresti akustiline ning just sellistes väiksemates kohtades esinemine toob eriliselt sooja tunde südamesse," rääkis ansambli solist Eeva Talsi.

Ansambel valis küladesse mineku kindla sihiga, kuna need ei ole tõmbekeskused ning tavapärased ringreisid nendesse paikadesse ei kipu jõudma. Soov oli tuua juubelimeeleolu ka just nendesse paikadesse ja kohalike inimeste juurde, teisalt aga peitub selles idees ka üleskutse kõikidele teistele muusikasõpradele: tulge, avastage Eestimaad!

"Usume, et kõigis külades võib iga inimene leida midagi erilist – kas ammuse lapsepõlve kodukandi, tulevase unistuste maamaja asukoha, suurepärase loodusest ümbritsetud puhkusepaiga või lihtsalt mõnusa muusikaelamuse," kõneles ansambli kitarrist ja tuuri peakorraldaja Jaan Jaago.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles