Inglased lõid koos kohalikega Art Hotellis kõvasti möllu

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Art Hotell.
Art Hotell. Foto: TEET SUUR/VIRUMAA TEATAJA

Kolm Lääne-Virumaal töötavat inglast ja kümmekond nende kohalikku külalist korraldasid ööl vastu teisipäeva Rakveres Art Hotellis sellise mürgli, et hotellikülastajad, kes magada ei saanud, panid tööle häiresignalisatsiooni.


Politsei andmetel lärmas ja laamendas Art Hotellis öösel kella kahe paiku kolmteist inimest, kellest kolm olid välismaalased.

Et administraatorit majas polnud ja hotelli külalised, kelle öörahu oli rikutud, ei osanud kuhugi pöörduda, panid nad tööle häiresignalisatsiooni, mille peale sõitsid kohale turvafirma G4S ja politsei patrullid.

Politsei teatel oli hotellis lisaks lärmamisele ka laamendatud, näiteks oli ühte numbrituppa pulberkustuti tühjaks lastud.
Hotelli omanik Anne Nõgu rääkis, et midagi otseselt ära ei lõhutud, küll olid aga näiteks segamini löödud õues olevad lillepotid. “Inglased käisid vabandamas ja maksid nende poolt tekitatud kahjud kinni,” sõnas Nõgu, kes politseile juhtunu pärast avaldust ei teinud.

“Samas ei lähe ühtegi nädalavahetust mööda, mil hotelli ees poleks kuuski ümber lükatud, praeguseks on kuuest kuusest vaid kaks järele jäänud,” rääkis Anne Nõgu, kes lisas, et hotellirahva elu muudavad keeruliseks öösel Laial tänaval oleva hamburgerikioski juurde kogunevad noored, kes lärmavad ja loobivad sodi laiali.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles