Maxima avab neljapäeval Rakveres kaupluse

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maxima keti uus pood ehitusjärgus.
Maxima keti uus pood ehitusjärgus. Foto: Arvet Mägi

Maxima avab sel neljapäeval Rakveres oma kaupluse. Esialgu jaanipäevaks valmima pidanud poe avamine lükkus edasi ning avab oma uksed nüüd 30. juuni südapäeval.

Maxima Eesti OÜ tegevdirektori Vaidotas Pacesa sõnul on Rakvere kaupluse avamine oma järge oodanud viis aastat. “Ütlus "kaua tehtud kaunikene" kehtib selle kaupluse kohta sõna-sõnalt,“ märkis Pacesa.

“Tee avamiseni oli pikk ja keeruline, kuid nüüd on ainulaadse projekti järgi ehitatud kauplus, mis jäljendab varasemate ehitiste arhitektuuri, lõpuks valmis ja sobitub hästi ümbritsevasse miljöösse.“

Pacesa märkis, et rakverelased on kaupluse valmimise vastu pidevalt huvi tundnud, mis annab alust arvata, et ehkki linnas on esindatud kõik suuremad jaeketid, on turul veel ruumi küll.

Rakveres avatav kauplus on viiekümne kaheksas Maxima kauplus Eestis. Rakvere südalinnas avatavas Maxima X lähipoes leiab tööd 42 inimest ja kauplema hakatakse 6000 erineva tootega.

Uue kaupluse kogupind on 1600 ruutmeetrit ja müügisaali suuruseks 700 ruutmeetrit. Rendipindadele tulevad Zoo Planet, loodustoodete kauplus, jalatsipood ja ilusalong.

Kauplus avatakse kell 12.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles