Viitnal kaotas elu auto ette jooksnud emakaru

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karu. Foto on illustratiivne.
Karu. Foto on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks

Eelmise nädala keskel juhtus Tallinna–Narva maanteel Loobus liiklusõnnetus, milles hukkus teele jooksnud ja noore naisterahva juhitud sõiduautolt löögi saanud emakaru.

Neljapäeva öösel kella veerand kahe paiku juhtunud auto ja looma kokkupõrge oli sedavõrd tugev, et selle tagajärjel purunesid sõidukil radiaator ja esituled. Autojuht sai sõiduvahendi pidama õnnetuskohast umbes 150 meetrit eemal.

Ootamatult teele jooksnud metslooma esmalt põdraks pidanud roolikeeraja õnnetuses kannatada ei saanud, kuid ehmus ja pidas targemaks sõidukist mitte väljuda. “See oli tütarlapsest väga tark, et ta isegi autost välja ei tulnud, sest vigastatud metslooma käitumist ei või iial ette teada. Tigeda karu puhul veel eriti,” rääkis sündmuspaigal viibinud ja tundmatuks jääda soovinud pealtnägija. “Lähemal vaatamisel selgus, et tegemist polnud siiski põdra, vaid hoopis karuga, kes oli juba hinge heitnud. Sohver jäi õnneks terveks, ta oli lihtsalt pabinas.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles