Värskendusremondist kujunes veekeskuse ehitamine

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tööd veekeskuses veel jagub.
Tööd veekeskuses veel jagub. Foto: Meelis Meilbaum

Värskendusremonti tegema asunud Aqva veekeskus pidi esialgu oma uksed külastajatele avama juba täna, kuid tööde käigus selgus, et kergest remondist ei piisa ja veekeskuses tuli asuda ehitustöid tegema.


Hotelli-veekeskuse juhataja Roman Kusma sõnul nägid nad juba varem, et basseinides olid väiksed plaadid lahti, aga kui vesi välja lasti, selgus, et plaadid on ka hüdroisolatsiooni küljest lahti. Kuna seda viga kerge remondiga enam parandada ei õnnestunud, pidi kogu basseinide sisu välja lõhkuma ning uuega asendama.

“Et järgmiseks pikemaks perioodiks basseinide hea kvaliteet tagada, otsustasime teha väga suure remondi,” lausus Kusma.

Ehitustöö käib mujalgi - riietusruumis vahetatakse põrandakate, pesuruumis asendatakse kõik dušisegistid uutega, samuti vaadatakse üle elektrilahendused, kaasa arvatud kapilukud ja väravad, välja vahetatakse ka kõik puitsaunade lavad ja aurusaunade aurugeneraatorid.

Lisaks vahetavad kaks sauna omavahel asukohta – sanaarium viiakse üle tagumisse leilisauna ja vastupidi. Täiesti uueks tehakse üks aurusaun.

Uksed peaks veekeskus lahti tegema 8. juulil, kuid Roman Kusma soovitas enne Aqvasse minemist kindlasti ette helistada ja küsida, kas veekeskus ikka on avatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles