Arco Vara laieneb Virumaale

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arco Vara.
Arco Vara. Foto: Liis Treimann / Postimees

Arco Vara Kinnisvarabüroo on asunud jõuliselt investeerima Virumaale, avades uue investeeringute haru, mida juhib Andrus Viks.

Arco Vara ASi juhatus otsustas senisest jõulisemalt suurendada oma investeeringuid Virumaale ja leida projekte nii Ida- kui Lääne-Virumaal.

Virumaa investeeringute juhi Andrus Viksi sõnul võetakse Lääne- ja Ida-Virumaa regiooni ühtselt ning eelkõige tuntakse huvi PPP-projektides (public private partnership) osalemise vastu.

“See tähendab, et ei riik ega kohalik omavalitsus ei pea tingimata ise kinnisvara omanik olema, vaid võib seda ka mõistlikel tingimustel üürida – vajadusel omandame maa ja rajame sinna just sellise hoone, mida tulevane üürnik vajab,” selgitas Viks ning tõi näiteks Alasniidu lasteaia Harku vallas.

“Samuti plaanime osaleda kanalisatsiooni ja veetrasside ehituste konkurssidel, meil on selleks vajalik kompetents ja kogemus olemas, aga ma ei ole seda senini väga aktiivselt Virumaal kasutanud,” lisas Viks.

Viks ei välistanud ka seda, et tulevikus võib Arco Vara just Virumaa piirkonda uusi töötajaid vajada.

Arco Vara on asutatud 1992. aastal. Ettevõtte põhitegevus on kinnisvaraarendus, mida toetavad vahendamine, hindamine, ehitus ja kinnisvarahaldus.

Firmal on esindused 17 linnas Eestis, Lätis, Ukrainas ja Bulgaarias.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles