Uued tuuled! Kultuurikeskuse projektijuht lahkub ametist ja otsitakse uut  

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere kultuurikeskuse projektijuht peab vastutama ka selle eest, et toimuksid uued ja põnevad üritused. Foto on illustratiivne.
Rakvere kultuurikeskuse projektijuht peab vastutama ka selle eest, et toimuksid uued ja põnevad üritused. Foto on illustratiivne. Foto: Arvet Mägi

Kaks aastat Rakvere kultuurikeskuses töötanud projektijuht Egert Eenmaa lahkub ametist, et tegeleda uute ülesannetega. Teatepulga annab ta üle inimesele, keda otsitakse avaliku konkursi kaudu.

Rakvere kultuurikeskuse direktor Eve Alte ütles, et Egert Eenmaa soovib edasi liikuda ja see on positiivne. "Kuna ma olen ise liikuv olnud, siis toetan, kui keegi tahab end arendada," sõnas Alte. Kultuurijuhi sõnutsi oli Eenmaa meeskonnas oluline lüli ja koos püütakse tema ideed ja kogemused üle võtta, et ükski üritus linnas ei kannataks. 

Kultuurikeskuse projektijuhi ametikohale saab kandideerida 29. juulini, sobivalt inimeselt oodatakse peale eelneva töökogemuse kultuurivaldkonnas ka loomingulisust, innovaatilisust ja laia silmaringi. Kasuks tuleb tehnika ja heliseadmete kasutamise oskus.

Kultuurikeskuse direktor ütles, et projektijuhi ülesanne on korraldada sündmusi ja üritusi ning nende toimumisele igati kaasa aidata. 

Egert Eenmaa, kes hetkel on veel kultuurikeskuse töötaja, nentis, et üks etapp on läbi käidud. "Rohkem ma ei kommenteeri," märkis Eenmaa. Tema sõnutsi pole ta otsustanud, kas asub uuele tööle Lääne-Virumaal või läheb ta pealinna.

Järgmisele projektijuhile soovis ta palju energiat ja pealehakkamist. 

Aprillis lahkus sisuliselt üleöö kultuurikeskuse direktori ametikohalt Krõõt Nõmmela-Mehide. Eve Alte alustas linna kultuurijuhina maikuu alguses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles