Virulased kandideerivad projektikonkursi “Märka LEADERit” auhindadele

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taali Mesila projekt mesindusinventari ostmiseks valiti nominendiks parima põllumajandusprojekti kategoorias.
Taali Mesila projekt mesindusinventari ostmiseks valiti nominendiks parima põllumajandusprojekti kategoorias. Foto: Arvet Mägi

Järgmisel neljapäeval toimub Rõngu vallas Udernal Tartumaa tervisespordikeskuses esimest korda Eestis konkursi “Märka LEADERit” tunnustusüritus. Tunnustusüritusega jõuab lõpule “Maaelu arengukava 2007-2013” (MAK) viies kategoorias parima LEADER-projekti valimine.

Võitjad kuulutatakse välja järgmistes kategooriates: parim põllumajandus-, maaettevõtlus-, keskkonna-, noorte- ja koostööprojekt.

Lääne-Virumaalt on nominentide hulgas parima põllumajandusprojekti kategoorias OÜ Rehekivi projekt “Lammaste kogumisaia ostmine” ja OÜ Taali Mesila projekt “Mesindusinventari ostmine”, parima noorteprojekti kategoorias MTÜ Sõmeru Start projekt “Noorte õpilas- ja minifirmade ettevõtlusalased koolitused” ning parima koostööprojekti kategoorias MTÜ Koostöövõrgustik Ehedad Elamused Lahemaal projekt “Säästva turismi koostöövõrgustiku Ehedad Elamused Lahemaal ühisturunduse ja koostöövõrgustiku arendus”.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles