Priit Rätsep võitis Euroopa meistrivõistluste etapi Kegumsis

Toomas Herm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Rätsep.
Priit Rätsep. Foto: Martin Mand

Kegumsis peetud motokrossi MX2 klassi Euroopa meistrivõistluste etapil sai etapivõidu Priit Rätsep Red Moto Honda Racing meeskonnast. Rätsepa ülemvõim oli muljetavaldav, ta võitis nii kvalifikatsiooni kui mõlemad võistlussõidud.

Rätsep võitis mõlemad sõidud kindlalt, teises sõidus pidi ta küll ennast paari ringiga kolmandalt kohalt esimeseks sõitma. Seda kohta suutis ta väärikalt hoida ja nii lõpetas Rätsep mõlemad sõidud esimesel kohal.

Priit Rätsep: „Suurepärane nädalavahetus, ajasõidu võit ja mõlema sõidu võit ning etapivõit, mida enamat oleks saanud tahta. Esimene sõit oli lihtsam - sain esimese paari ringiga eest minema, teises sõidus aga pidin ennast esimeseks sõitma ja siis olid konkurendid tihedalt sabas, seega midagi lihtsat polnud. Väga hea tunne on võita, eriti just siin Kegumsis, kus palju eestlasi raja ääres on.“

EM-sarja arvestuses tõusis Priit Rätsep kuuendale kohale.


Eestlastest sai Erki Kahro 25. koha, Andre Park 27. koha, Andero Lusbo 28. koha, Elary Talu 37. koha ja Marnet Polski 39. koha.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles