Pandivere rattarallil võidutses endine profirattur

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pandivere rattaralli. Pilt on illustreeriv.
Pandivere rattaralli. Pilt on illustreeriv. Foto: Kasper Mäe

Laupäeval Väike-Maarja valla teedel sõidetud Filter Maanteekarikasarja etapil, 28. Pandivere rattarallil, saavutas esikoha Gert Jõeäär.

31-aastane endine profirattur, kelle tööandjaks oli viimati mainekas Prantsusmaa klubi Cofidis ja kes nüüd esindab amatöörina CFC spordiklubi, läbis 94 kilomeetrit pika distantsi ajaga kaks tundi, kümme minutit ja 20 sekundit.

Mullu samal jõuproovil kaheksanda kohaga leppinud, kuid sarja kokkuvõttes võitjaks kroonitud Jõeäärega lõpetasid tänavu samas sekundis teise ja kolmandana viie etapi järel üldliidriks tõusnud Oskar Nisu (Cycling Tartu) ja Tarmo Kopli (Hawaii Express Team).

Lääne-Viru ratturitest jagas U19 klassi teise koha omanik Robin Kreegimets üldkokkuvõttes 19. positsiooni. Võidumehele kaotas ta viie minuti ja 36 sekundiga.

Poole lühemal võistlusmaal, 46 kilomeetri distantsil, saavutas esikoha Kardo Aia (Püha Loomaaed) ajaga 1.08.24. Tema järel lõpetas kuus sekundit hiljem teisena parim läänevirulane ja ühtlasi M35 klassi võitja Raimo Kivioja.

Võistlussarja kuues etapp toimub 18. augustil, kui kavas on Suure-Munamäe rattaralli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles