Viru noored müttavad “Tühermaal”

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Prangel.
Margus Prangel. Foto: R.A.A.A.M.

MTÜ ühenduse R.A.A.A.M. rahvusvahelises teatriprojektis “Tühermaa” teevad kaasa kolm Lääne-Virumaalt pärit noort näitlejat: Rain Sammelselg, Aleksander Pihlak ja Karle Nutonen.


Sammelselg lõpetas kevadel Rakvere eragümnaasiumis IV klassi, Pihlak Rakvere gümnaasiumis X klassi ja Nutonen Vinni-Pajusti gümnaaasiumis XI klassi.

Ukraina näitekirjaniku Anna Jablonskaja “Tühermaa” toob Viinistu kunstimuuseumi katlamaja rõdul publiku ette tuntud vene lavastaja ja näitleja Marat Gatsalov.

“Tühermaa” näol on tegemist mitmekihilise ja kahel ajatasandil mängiva filosoofilise suhtedraamaga, mis on täis põnevust, ootamatuid pöördeid, traagikat ja musta huumorit.

Koos Lääne-Viru noortega astuvad lavale Elina Reinold, Margus Prangel, Nero Urke, Raimo Pass jt. Suvelavastust mängitakse Viinistul 22. juulist 14. augustini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles