Rakveres luuakse uus spordiklubi  

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue spordiklubi Sinu Spordiklubi treenerid hakkavad rühmatreeninguid korraldama Aqva spordikeskuses.
Uue spordiklubi Sinu Spordiklubi treenerid hakkavad rühmatreeninguid korraldama Aqva spordikeskuses. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Augustis hakkab Aqva spordikeskuses toimuvate rühmatreeningute eest hoolt kandma Sinu Spordiklubi. Klubi eestvedaja, endine Aqva spordikeskuse rühmatreeningute peatreener Kersti Naarits lubas, et nad püüavad treenijatele tekitada tunnet, justkui oleks nad tulnud koju.

Sinu Spordiklubi omanik ja treener Kersti Naarits rääkis, et uuele spordiklubile on oluline individuaalsus. "See tähendab kliendile veel lähemal olemist, et tekiks selline mõnus koduklubi tunne. Klient teaks, et ta on alati oodatud. See oleks nagu tema teine kodu," sõnas Naarits.  

Spordiklubis saab harrastada rühmatreeninguid, mida oli siiani võimalik teha ka Aqva spordikeskuses. Kuid Sinu Spordiklubi plaanib tunniplaani lisada ka uusi treeningustiile. Aqva spordiklubi rühmatreeningute treeneritest liitub enamus uue spordiklubiga, kuid on ka neid, kes lahkuvad.

Uuendusena soovitakse klubi liikmetele teha koolitusi, töötubasid ja infotunde, et nad saaksid veelgi tulemuslikumalt treenida. "Tahame anda näpunäiteid toitumise ja treenimise osas. Soovime, et tunde hakkaks läbi viima ka külalistreenerid," lausus Naarits.

Aqva spordikeskuse omanik Roman Kusma ütles, et treenija jaoks ei muutu suurt midagi. "Treenerid, ruumid on samad. Tema jaoks hakkab arveldamine olema teise ettevõttega," sõnas Kusma.

Spordikeskus avab uksed augusti esimesest päevast. Rühmatreeningud toimuvad endiselt Aqva spordikeskuses ja treenida saab kuuel korral nädalas, laupäeviti trenne ei toimu.

Küsimusele, miks on vaja uut spordiklubi, vastas Kersti Naarits, et oma üheksaaastase treeneriks olemise ajal on talle sellist ettepanekut ka enne tehtud. "Olen kaks korda ära öelnud. Nüüd mõtlesin, et miks mitte proovida. Kui ei proovi, siis ma ei tea, kas see töötab või mitte," sõnas Naarits. Ta lisas, et pelgas, et Rakveres võib tekkida oht, et polegi rühmatreeninguid. "Mina kui spordihull ei saa seda endale lubada," rääkis Naarits.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles