Maret Ani hakkab Sõmerul lastele tennisemängu õpetama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maret Ani.
Maret Ani. Foto: Arvet Mägi

Lääne-Virumaal Rakveres on tennist mängitud juba 1923. aastast alates. Meie maakonna tenniseajaloos on olnud nii tõusu- kui mõõnaaegu.



Mängu ilu pakkuva sportmängu populaarsuse tõus algas eelmise sajandi 80. ja 90. aastatel.

Vaatamata suurtele lünkadele Virumaa tennisemängu ajaloos, on meie maakonnast sirgunud koguni kaheksa Eesti noortemeistrit erinevates vanuseklassides ja mänguliikides, kolm Eesti täiskasvanute ja üks veteranide meister. Tunneme uhkust, et 2005. a tõusis Maret Ani esimese Eesti naistennisistina maailma jooksvas edetabelis esisaja­mängijaks. Praegu treenib ta huvilisi Rakveres.

Tennis on kiiresti populaarsust koguv sportmäng, mis arendab kiirust, osavust, vastupidavust ja reageerimisvõimet. See on kindlasti hea alternatiiv, mis pakub arvutimängude asemel aktiivset füüsilist tegevust.

Maret Ani ja Indrek Kriguli (I kategooria treener) soov on alustada regulaarsete treeningutega alates käesoleva aasta septembrist Sõmerul. Koostöökokkulepe Sõmeru vallavanema Peep Vassiljeviga treeningute läbiviimiseks Sõmeru noortekeskuses ja põhikooli võimlas on sõlmitud.

Treeningud toimuvad kaks korda nädalas teisipäeviti ja neljapäeviti. Ootame nii poisse kui tüdrukuid alates 6. eluaastast tennisemängu õppima ja nautima.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles