Aeroc tõi võõrsilt kaasa võidu ja kaotuse

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tairo Lutter

Nädalavahetusel mängis Aeroc Rakvere võrkpallimeeskond Schenkeri liiga mänge Lätis ja Leedus, kus õnnestus Ezerzeme/DU Daugavpilsi vastu mängides teenida turniiritabelisse ühe ning Leedu meeskonna Flamingo Volley Vilniusega rinda pistes kolm punkti.

Rakverlastest palluritele jäid oma kodus kuivalt 0:3 (12:25, 20:25, 28:30) alla leedulased, Läti Ezerzeme/DU Daugavpilsiga kohtudes kaldus võit viiegeimiseks veninud põnevusmängus aga lätlaste poolele. Mäng lõppes skooriga 3:2 (25:23, 19:25, 14:25, 26:24, 15:12).

Aeroclastel oli selles tasavägises mängus võiduvõimalus õhus neljandas geimis, kui seisul 24:23 lõi Reimo Rannar vastaste kätest auti, kuid kohtunikud ei lugenud seda ning kolmas geimivõit jäi saamata.

"Viimases otsustavas geimis olime kogu aeg tagaajaja osas," kommenteeris Läti meeskonnaga peetud mängu Aeroc Rakvere peatreener Mati Merirand. "Seisul 12:13 läks pallima Martti Juhkami, kuid kahjuks ta eksis ning reaalse 3:1 võidu asemel tuli leppida 2:3 kaotusega. Kahju neist kahest saamata jäänud tabelipunktist," lausus Merirand.

Mõlemas mängus oli Aerocil väljas põhikoosseis: Mait Murs, Martti Juhkami, Andrus Palberg, Ilmar Mõtus, Virko Vantsi, Reimo Rannar ning libero Andri Leppik. Väljakule pääsesid ka Kaarel Pomerants ning Hendrik Kurik.

Aeroc Rakverel on nüüd kümnest mängust kogutud 11 punkti ning turniiritabelis asutakse kaheksandal kohal.

Järgmine mäng on Aerocil pühapäeval, 30. novembril Rakveres, kus võõrustatakse Läti Cesu Aluse meeskonda. Kohtumine algab spordihallis kell 15.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles