Rahvas teeb üha rohkem sisseoste

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhjakeskus.
Põhjakeskus. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Inimeste ostujõu suurenemisest annab tunnistust Rakvere külje all asuva Virumaa suurima kaubanduskeskuse Põhjakeskus kaupluste juunikuu kogukäive, mis kasvas aastatagusega võrreldes 18%.

Rakvere Põhjakeskuse kaupluste kogukäive on aastatagusega võrreldes olnud kasvav kuueteistkümnendat kuud järjest, ületades selle aasta juunikuus 18% võrra 2010. a juunikuu tulemust.

Kaupluste summaarne käive 2011. a esimesel poolaastal moodustas 12,5 miljonit eurot, mis on 15,8% suurem kui 2010. aastal, teatas kaubanduskeskust haldava firma Balti Teenused OÜ juhatuse liige Andres Rjabov.

Keskmine külastaja poolt kulutatud summa suurenes samal ajal 13,1%, ulatudes juunis 11,7 euroni. Toodud käibenumbrid ei sisalda K-rauta ehituskaupluse, Swedbanki ja If Kindlustusbüroo käibeid.

2011. aasta esimese kuue kuuga arvestati Põhjakeskuses ligikaudu 1,07 miljonit külastust, mis ületas eelmise aasta sama perioodi 2,3%.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles