Tugev torm pühkis lumelabidad müügilt

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumelabidad olid külmal ajal kuum kaup.
Lumelabidad olid külmal ajal kuum kaup. Foto: Henn Soodla

Nädalavahetuse tuuleiilid ning tugev lumesadu tõid ehitusmaterjale ning kodukaupu müüvatele poodidele suurema käibe.

 Põhjakeskuses asuva K-rauta infoleti teenindaja teatel läksid neil eile kõik lumelabidad müüki ja alles on jäänud veel mõni lumesahk. Siiski ei ole lumetõrjujatel muretsemiseks põhjust, sest autod labidatega olid juba teel ning täna peaks uus partii müügil olema.

Esmaspäeva õhtul valitses Rakvere Nurga aiakeskuse kodukaupade osakonnas lumelabidatest tühjus, saadaval olid ainult kõige kallimad lumekühvlid. Hommikul valitsenud tõeline möll ja põhilisteks ostjateks olid asutused. Müüjate ütlusil peaks tänaseks uus partii lumelabidaid kohal olema. Targemad ja ettenägelikumad olid endale vajaliku tööriista muretsenud juba laupäeval.

Bauhofi Rakvere kaupluse juhataja Angelika Vabamäe sõnul müüsid nad üleeile ja eile üle saja viiekümne lumelabida, kuid päris otsas labidad pole, sest neid varustatakse pidevalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles