Pühapäeval peetakse Viru-Nigula rahvajooks

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Homme korraldab Viru-Nigula Spordiklubi kaheteistkümnendat korda Viru-Nigula rahvajooksu, kuhu oodatakse osalema igas eas inimesi.

Vastavalt eale on lastedistantside pikkuseks 300 meetrit, 1 kilomeeter ja 3,3 kilomeetrit, kõige pisemad, 2006. aastal ja hiljem sündinud, saavad osaleda veel lühemal tillujooksul.

Põhidistants 1994. aastal ja varem sündinutele on 8 kilomeetrit, veteranidele peetakse eraldi arvestust.

Ürituse avamine on kell kümme Viru-Nigula keskuses kiriku juures, põhidistantsi start antakse keskpäeval. Registreeruda saab kohapeal. Osalemine on kõigile tasuta.

Parimatele on autasud ning ürituse raames saab jälgida ka kloun Ummi sõud. Lisainfot leiab Viru-Nigula valla kodulehelt.

Viru-Nigula Spordiklubi juhatuse esimees Alar Peek ütles, et varasematel aastatel on olnud osalejaid üle Eesti, erinevatel distantsidel on kaasa löönud 125-150 inimest.

“Kui esimesel kümnel aastal olin peamiseks korraldajaks mina, siis nüüd on selle töö üle võtnud noor tragi mees Ainar Sepnik, tänavu olen ainult nõuga aidanud,” rääkis Peek.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles