Virulased osalesid edukalt omavalitsusjuhtide mitmevõistlusel

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Aarne Mäe

Tamsalu vallavanem Toomas Uudeberg ja Laekvere vallavolikogu esimees Margo Klaasmägi osalesid  Võrumaal Rõuges peetud omavalitsusjuhtide suvisel mitmevõistlusel.

Võisteldi kümnel alal: ATV-vigursõidus, golfis, kummipaadirallis, kuulijännis, jalgrattasprindis, sudokus, nooleviskes, jalgpalli täpsuslöökides, tuletõrjuja rõivaste selgapanemises ja orienteerumises.

Paremusjärjestuse selgitamisel võeti arvesse seitse edukamat tulemust. Margo Klaasmägi pälvis 27 võistleja konkurentsis seitsmenda, Toomas Uudeberg kaheksanda koha. Võitis Elva linnapea Toomas Järveoja. Arvestust peeti ka alla ja üle neljakümneste osalejate seas, selles arvestuses oli Klaasmägi nooremas vanusegrupis teine ning Uudeberg vanemate osalejate seas kuues.

Omavalitsusjuhtide mitmevõistlused toimusid kuueteistkümnendat korda, jõuproovil saavad osaleda linnapead, vallavanemad ja volikogude esimehed.

Toomas Uudeberg, kes on osalenud jõukatsumisel 14 korda, ütles, et kui orienteerumises, mis lisaks kaarditundmisele nõuab ka väledaid jalgu, ta end väga tugevalt ei tundnud, siis näiteks ATV-sõidus läks väga hästi, sellel alal kuulus mehele teine koht. Margo Klaasmägi pidas enda jaoks kõige põnevamaks golfi, sest golfikeppi ei olnud ta kunagi varem käes hoidnud. Kuulijännis sai ta aga esikoha.

Nii Uudeberg kui Klaasmägi leidsid, et kuigi tegemist oli lõbusas vormis ettevõtmisega, ei olnud see sugugi ainult spordivõistlus, vaid toimusid ka arutelud ning vahetati kogemusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles