Georg Gross võitis Kehala rallisprindi etapi

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kehala ralliringi laiendamine oli üks aasta ühisteole kandideerivatest saavutustest. Pildil Georg Gross Kehala rajal kihutamas.
Kehala ralliringi laiendamine oli üks aasta ühisteole kandideerivatest saavutustest. Pildil Georg Gross Kehala rajal kihutamas. Foto: Timo Anis

Vinni vallas Kehala ringil sõideti nädalavahetusel kaks rallisprindi võistlust: laupäeval oli rada Eesti rallisprindi meistrivõistluste viienda etapi päralt, pühapäeval kihutasid seal aga noored sõidumehed, kes osalesid Texaco noortesprindi viiendal etapil.


Võistlusele lisas elevust ja põnevust ning keerukust see, et Grossi Toidukaubad Kehala rallisprindi üle nelja kilomeetri pikkusel rajal sõideti tavapärasele vastupidises suunas.

Neljaveoliste klassis sel aastal esimest korda stardis olnud Lääne-Virumaa autosportlane Georg Gross, kes sõitis Ford Focus WRC masinaga, võitis kolm vooru. Ta oli ainus võistleja, kes sõitis välja ajad alla kolme minuti. Vastupidises suunas sõidetud rada oli võitjaks tulnud Grossi hinnangul huvitav kogemus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles