Linnavalitsus kutsub esitama imelise vanavanema kandidaate

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Väärtustamaks põlvkondade sidusust, vanavanemate tehtut ning seoses läheneva vanavanemate päevaga kutsub Rakvere linnavalitsus linnakodanikke osalema Imelise vanaema avalikul konkursil.


Meie võimuses on ka tänavu tunnustada võimalikult paljusid vanavanemaid ja vanaisasid. Linnapea Andres Jaadla sõnul soovib linn avaldada nii omalt poolt austust vanavanematele laste ja lastelaste kasvatamise, jagatud hoole ning armastuse eest.

Linnavalitsus alustas Imelise vanavanema konkursiga möödunud aastal. Ka tänavu soovime esile tuua meie hulgas eriti silma paistnud vanavanemaid. Erilist tänu väärivad sealjuures vanavanemad, kes on üles kasvatanud orbudeks jäänud lapselapsed.

Linnavalitsus palub saata kirjalikud ettepanekud 20. septembriks 2011 koos nominendi ja esitaja kontaktandmetega (nimi, telefon, e-post, aadress) linnavalitsuse sotsiaalosakonna juhataja Lea Kivipõllu e-posti aadressile lea.kivipold@rakvere.ee või postiaadressil Rakvere Linnavalitsus, Tallinna 5, 44306 Rakvere, märgusõna all "Imelise vanaema konkurss“.

Ettepanekus palutakse esitada väikese põhjenduse, miks on kõnealune inimene tunnustuse saamiseks esitatud, mis väärib eriti äramärkimist, miks saame teda nimetada imeliseks vanaemaks või vanaisaks. Samuti palume andmeid kandidaadi viimaste töökohtade kohta.

2010. aastal olid Rakvere linna imelise vanavanema konkursi nominentideks Salme Hõbemägi, Heino ja Linda Lehis.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles