Nädala­vahetusel saab abivajajatele toitu annetada

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ellen Müür.
Ellen Müür. Foto: Meelis Meilbaum



Rakvere Toidupank korraldab eeloleval nädalavahetusel Põhjakeskuse Rimis toidukogumise kampaania. Selle käigus on võimalik inimestel annetada ostetud toitu toidupangale ning see jagatakse puudustkannatavatele inimestele Rakveres.


MTÜ Rakvere Toidupank projektijuhi Ellen Müüri sõnul on seni abi jagatud kahel päeval nädalas.
Neljapäeviti um­bes 40 inimesele, kel­le nimed on edastanud Rakvere linnavalitsuse sotsiaalosakond ja suurperede liit, ning teisipäeviti MTÜ Toots klientidele.


“Hiljuti oli näiteks 80 inimest ukse taga järjekorras,” märkis Müür.
Regulaarset toiduabi osutavad partnerid Rimi, Selver, Maksimarket, Hallik, Tallegg, Eesti Toidupank jt. Toidu annetamiskampaania Rimis toimub Rakveres teist korda, esimest korda oli see mullu detsembris.


Ka eelolevaks nädalavahetuseks ootab Rakvere Toidupank appi vabatahtlikke, kes on huvi korral oodatud infopäevale neljapäeval, 8. septembril kell 18 Rakvere Toidupanga ruumides (Viru tn 8). Toidukogumispäevad on Rimis laupäeval, 10. septembril, ja pühapäeval, 11. septembril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles