Põhjakeskuses annetati nädala­vahetusel toitu

Virumaa Teataja
, Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja


Läinud nädalavahetusel toimus Rakvere Põhjakeskuse Rimi kaupluses toidukogumise kampaania, mille käigus oli inimestel võimalik annetada Rakvere Toidupangale toiduaineid puudustkannatavate inimeste abistamiseks.


“Kogusime 812 ühikut toitu, seda on kahjuks vähem kui eelmisel korral. Küllap mõjus päikesepaisteline ilm, sest ostukeskuses oli rahvast vähem kui tavaliselt. Aga suur tänu kõigile, kes annetasid,” rääkis MTÜ Rakvere Diakooniakeskuse projekti Rakvere Toidupank projektijuht Ellen Müür.


Eelmine taoline kampaania korraldati samas 2010. aasta detsembris, kus koguti mitmesuguseid toiduannetusi 1900 ühikut, mis jagati vähekindlustatud peredele.


Abivajajad saavad toidu kätte teisipäeviti ja neljapäeviti Rakvere Toidupanga ruumides Viru tn 8.
Alates projekti Rakvere Toidupank ametlikust algusest selle aasta veeb­ruarist kuni augusti lõpuni on väljastatud 2511 toidukorvi. 7 kuu jooksul on suudetud tänu annetusele aidata 7178 inimest, sealhulgas 3083 last, välja on jagatud 29 900 erinevat toiduainet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles